Website tours: stapsgewijs door alle functionaliteiten

Het team van Legal Intelligence zit niet stil! De afgelopen maand hebben we de website tours geïntroduceerd, die sinds oktober in LI beschikbaar zijn. De website tours leiden u stap voor stap door de features van LI. Zodat u de mogelijkheden van het systeem optimaal kunt inzetten om uw werkprocessen te vergemakkelijken. Waar vindt u de website tours en hoe werken ze?

Maak optimaal gebruik van LI

Legal Intelligence barst van de mogelijkheden om u zo goed en snel mogelijk de juridische informatie te laten vinden die u zoekt. Maar we weten ook dat u wellicht niet dagelijks gebruikt maakt van alles wat het systeem te bieden heeft. Opnieuw uitzoeken hoe iets werkt kost tijd. Tijd die u tijdens een drukke werkdag liever anders besteedt. Daarom hebben we de website tours gelanceerd. Website tours leggen u snel en stapsgewijs uit hoe een feature werkt, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Stapsgewijze uitleg over functionaliteiten

Op dit moment zijn de website tours beschikbaar voor een groot deel van de features van LI: basisfuncties, de persoonlijke homepagina, zoeken, bronnen, attenderingen en dossiers. Ze geven tekst en uitleg bij alle mogelijkheden binnen een feature. Zo weet u zeker dat u geen slimmigheden mist en dat u alle functionaliteiten benut om sneller tot de kern van uw zoekvraag te komen. Kortom: een efficiëntieslag voor uw werkproces.

Direct aan de slag met de website tours

De website tours starten vanzelf zodra u als gebruiker voor het eerst met een feature aan de slag gaat, zoals een attendering of een dossier. Komt het op dat moment niet uit om de tour volledig te doorlopen? Dan kunt u de tour tussentijds afbreken om er op een later moment mee verder te gaan. Wilt u de tour van een bepaalde feature nogmaals doorlopen? Dat kan. U kunt een tour op elk gewenst moment starten. De website tours zijn terug te vinden onder de Info-knop in de menubalk boven in uw scherm.

Ga snel en efficiënt te werk

De website tours zullen de komende periode worden uitgebreid en uiteindelijk voor elke feature beschikbaar zijn. Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor nieuwe updates over deze en andere ontwikkelingen binnen Legal Intelligence.

Beter zoeken. Zeker weten.