ABONNENMENT /
liigl.nl gestopt
 
Bent u op zoek naar www.liigl.nl?

Helaas is www.liigl.nl per 31/12/2014 gestopt. Het goede nieuws is dat u dezelfde informatie - en veel meer - nog eenvoudiger kunt doorzoeken met behulp van ons product Legal Intelligence. 

De voordelen van Legal Intelligence ten opzichte van liigl.nl zijn dat u kunt zoeken in alle juridische informatie: uit openbare bronnen en indien gewenst uit bronnen van uitgevers en in uw eigen know-how. U bespaart tijd en vindt sneller de juiste informatie om uw zaak mee te onderbouwen. Bovendien heeft u de mogelijkheid een attendering in te stellen of een dossier aan te maken.

Gratis proefabonnement
Wilt u kennismaken met Legal Intelligence? Neem dan nu gratis en vrijblijvend een proefabonnement van één maand en ontdek de voordelen!*NB: proefabonnementen zijn alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers, niet voor particulieren.

Gratis app
Hebt u een iPad? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis app waarmee u kunt zoeken in de belangrijkste openbare bronnen.

Hoger onderwijs
Bent u student of medewerker bij een instelling voor hoger onderwijs? Ga dan naar www.legalintelligence.com/hogeronderwijs
 
Rijksoverheid
Bent u werkzaam bij de Rijksoverheid? Ga dan naar: www.legalintelligence.com/rijksoverheid

Zoek in alle juridische informatie: uit openbare bronnen en indien gewenst uit bronnen van uitgevers en in uw eigen know-how.