ABONNEMENT /

Stappenplan

Voordat u gaat werken met Legal Intelligence, is het van belang een drietal vragen te beantwoorden:

(1) Wat is uw informatiebehoefte? Legal Intelligence ontsluit openbare bronnen, uitgeversbronnen en eigen know-how. Uitgeverscontent kost geld. Voor een inschatting van de totale kosten is het nodig te inventariseren welke uitgaven u wilt ontsluiten. Daarnaast kunt u overwegen interne stukken te ontsluiten.

(2) Hoe organiseert u uw interne informatievoorziening? Legal Intelligence is behalve een uitstekende zoekmachine ook een gereedschap voor informatiebeheer. Verbeter de efficientie en kwaliteit van de interne informatievoorziening met dossiers en attenderingen.

(3) Hoe plant u de invoering? Veel van onze klanten hebben eerst de contracten met uitgevers geregeld voordat zij Legal Intelligence invoeren. Maar u kunt ook kiezen voor een start met minder uitgeversbronnen, en gaandeweg bepalen welke uitgaven echt nodig zijn.

Bij de ingebruikname is het goed te denken aan een korte instructie in het gebruik van Legal Intelligence. Overweegt u ook de opties van Legal Intelligence, zoals Single Sign-On. Hiermee hoeven uw eindgebruikers niet meer apart in te loggen bij Legal Intelligence.

Wilt u meer weten over de manier waarop we uw overstap naar Legal Intelligence zo eenvoudig mogelijk kunnen maken? Neemt u dan contact op met een van onze accountmanagers via 010 – 28 00 522 of sales@legalintelligence.com.

Met Legal Intelligence krijgt u met een eenvoudige zoekactie toegang tot alle relevante juridische bronnen