Abonnementen /

Abonnementen

Een abonnement op Legal Intelligence wordt afgesloten door uw advocatenkantoor of uw bedrijf. Het abonnement op Legal Intelligence omvat alle openbare bronnen en de functies waarmee u informatie optimaal kunt zoeken en beheren (zoals attenderingen per e-mail, dossiers, parlementaire geschiedenis en het toevoegen van eigen documenten).

Prijzen

De prijs voor een abonnement op Legal Intelligence wordt bepaald op basis van het aantal fee earners bij een advocatenkantoor, respectievelijk het aantal juristen bij een bedrijf. De prijs per fee earner/jurist bedraagt 636 euro excl. BTW per jaar. Onze account managers kunnen u hier desgewenst nader over informeren

Bovendien kunnen zij u uitleggen hoe u de totale kosten van uw informatievoorziening bepaalt. Naast de kosten van onze zoekmachine, inclusief toegang tot een groot aantal openbare bronnen, zijn er kosten voor uitgeverspublicaties. Neem contact met ons op via info@legalintelligence.com of 010 28 00 522.

Voorbeelden

De prijs voor een abonnement op Legal Intelligence wordt vastgesteld op basis van het aantal juridische professionals bij uw organisatie.

Een advocatenkantoor met 9 fee earners betaalt abonnementskosten voor Legal Intelligence voor 9 gebruikers. Ondersteunend personeel (secretariaat, student-stagiairs) krijgt in beginsel een kosteloos account.
Een bedrijf met een Nederlandse juridische afdeling met 28 juristen betaalt abonnementskosten voor 28 gebruikers. Overige accounts bij deze afdeling zijn in beginsel kosteloos.

Naast de kosten voor Legal Intelligence brengen uitgevers kosten in rekening voor de uitgaven die worden ontsloten via het systeem. U bepaalt zelf welke uitgaven ontsloten moeten worden en houdt op die manier controle over de kosten.


Offerte


Binnen Legal Intelligence is standaard een groot aantal openbare bronnen beschikbaar. Voor publicaties van uitgevers worden extra kosten in rekening gebracht. Samen met uitgevers kunnen wij u voorzien van een maatwerkofferte. Wij stellen deze op in nader overleg met u.