Over Public Intelligence

Eén zoekmachine voor al uw vertrouwde juridische bronnen. Dat is Public Intelligence: de slimme zoekoplossing voor advocaten en juristen. Met betere zoekresultaten in een oogwenk.


Meer informatie ›

Neem een (proef)abonnement

Een abonnement op Public Intelligence betekent geïntegreerde toegang tot uitgeverspublicaties, openbare bronnen en eigen know-how. Tijdens een proefperiode kunt u het systeem uitproberen.

Meer informatie ›

Onze gebruikers

Onze gebruikers zijn advocaten bij grote en kleine kantoren, bedrijfsjuristen en medewerkers en studenten in het hoger onderwijs. Voor elke gebruiker biedt Public Intelligence een persoonlijke zoekomgeving.

Meer informatie ›

Met Public Intelligence krijgt u met een eenvoudige zoekactie toegang tot alle relevante juridische bronnen

Public Intelligence Nieuws

13-06-2017
Release update

De afgelopen twee weken hebben we gewerkt aan het gebruikersvriendelijker maken van het zoeken binnen verwijzingen van een wetsartikel en het uitlichten van de optie om bronnen te doorzoeken op de bronnenpagina. Dit door middel het toevoegen van de secundaire kleur op het zoek icoon.

De highlighting van woorden in teksten in de lokale presentatie (bijvoorbeeld wetteksten) is weggehaald, zodat de tekst kan worden geprint zonder gemarkeerde woorden. Dit bevordert de leesbaarheid van de geprinte tekst.

Tevens is de optie toegevoegd om te filteren, via de linker kolom, binnen de functionaliteit van de subdossiers.

18-04-2016
Volledig klimaatneutraal!
Legal Intelligence was ook in 2015 een volledig klimaatneutrale organisatie! Opnieuw heeft de Climate Neutral Group onze CO2 voetafdruk in kaart gebracht en compenseren wij onze resterende uitstoot met een speciaal Windproject in India. Elk jaar evalueren wij onze interne en externe bedrijfsprocessen om te kijken hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen nog verder kunnen doorvoeren. Daarnaast werken wij uitsluitend met groene datacenters bij onze leverancier Sentia.
23-03-2016
Ons Security Statement 2016 is binnen!
ComSec, een IT Security adviesbureau waar Legal Intelligence al jaren mee samenwerkt heeft vastgesteld dat de beveiliging van Legal Intelligence voldoet aan de meest recente eisen en kaders. ComSec heeft verschillende tests uitgevoerd voordat zij dit statement hebben afgegeven. Lees hier meer en bekijk het statement (pdf).
21-03-2016
Succesvolle Public Intelligence klantendag
Succesvolle Public Intelligence Klantendag bij de Rechtbank in Utrecht achter de rug! Interessante presentaties en een mooi netwerk event voor onze publieke klanten! Tot volgend jaar! Bekijk impressie
21-03-2016
Nieuw: advocatie magazine
Legal Intelligence in nieuw magazine Advocatie! Bekijk hier!
Meer nieuws ›