Abonnementen /

Abonnementen

Een abonnement op Public Intelligence wordt afgesloten door uw organisatie. Het abonnement op Public Intelligence omvat alle openbare bronnen en de functies waarmee u informatie optimaal kunt zoeken en beheren (zoals attenderingen per e-mail, dossiers, parlementaire geschiedenis en het toevoegen van eigen documenten).

Prijzen

De prijs voor een abonnement op Public Intelligence wordt bepaald op basis van het aantal juristen bij uw organisatie of op basis van het inwonerstal van bijvoorbeeld een gemeente. Onze account managers kunnen u hier desgewenst nader over informeren

Bovendien kunnen zij u uitleggen hoe u de totale kosten van uw informatievoorziening bepaalt. Naast de kosten van onze zoekmachine, inclusief toegang tot een groot aantal openbare bronnen, zijn er kosten voor uitgeverspublicaties. Neem contact met ons op viainfo@legalintelligence.com of 010 28 00 522.

Voorbeelden

Een gemeente met 90.000 inwoners betaalt een vast bedrag per jaar op basis van het inwonertal van de gemeente.

Naast de kosten voor Public Intelligence brengen uitgevers kosten in rekening voor de uitgaven die worden ontsloten via het systeem. U bepaalt zelf welke uitgaven ontsloten moeten worden en houdt op die manier controle over de kosten.


Offerte


Binnen Legal Intelligence is standaard een groot aantal openbare bronnen beschikbaar. Voor publicaties van uitgevers worden extra kosten in rekening gebracht. Samen met uitgevers kunnen wij u voorzien van een maatwerkofferte. Wij stellen deze op in nader overleg met u.