Handleidingen / SSO

 

 

Single sign-on (SSO)

 

Single sign-on (SSO) is een manier om  drempelloos aan te melden bij Legal Intelligence doordat een gebruiker automatisch ingelogd wordt nadat er eenmalig is ingelogd met een wachtwoord.

 

Voordelen voor de gebruiker

SSO biedt de volgende voordelen:

 

  • Tijdsbesparing en verhoging van het gebruikersgemak
  • Altijd toegang tot uw persoonlijke omgeving binnen Legal Intelligence.
  • De gegevensuitwisseling gebeurt via een wereldwijd erkend protocol waarbij de hoogste informatiebeveiligingsnormen zijn gehanteerd.

 

 

Voordelen voor de administrator

Legal Intelligence maakt door middel van SSO altijd gebruik van de laatste gegevens die bekend zijn binnen uw bedrijf. Dit betekent dat de administrator van uw organisatie niet handmatig een administratie bij hoeft te houden.

 

Wat klanten zeggen

‘’De implementatie ging naadloos. IT-collega’s van Deloitte hebben vlot kunnen schakelen met de IT afdeling van Legal Intelligence. Alles was snel geïmplementeerd’’.  – Albert Bokslag – Deloitte Tax

 

Lees hier meer over de SSO (mobiel/tablet) oplossing bij Deloitte.

 

 

Hoe werkt het?

De gegevensuitwisseling middels SSO gebeurt via het SAML protocol. Dit betekent dat er beveiligingsinformatie uitgewisseld wordt met andere systemen om de gebruiker te authenticeren. De kopelling wordt gemaakt op basis van Active Directory Federation Service (ADFS).

 

 

Prijs

Een abonnement op Single sign-on wordt voor alle juristen binnen uw kantoor afgenomen met een vanaf prijs van €45,- per gebruiker per jaar. Vraag uw account manager voor de mogelijkheden of neem contact op met de Servicedesk via het telefoonnummer 010 – 28 00 522.

 

 

Technische implementatie

 

Met Legal Intelligence krijgt u met een eenvoudige zoekactie toegang tot alle relevante juridische bronnen.