Home

Over Legal Intelligence

Eén zoekmachine voor al uw vertrouwde juridische bronnen. Dat is Legal Intelligence: de slimme zoekoplossing voor advocaten en juristen. Met betere zoekresultaten in een oogwenk.


Meer informatie ›

Neem een (proef)abonnement

Een abonnement op Legal Intelligence betekent geïntegreerde toegang tot uitgeverspublicaties, openbare bronnen en eigen know-how. Tijdens een proefperiode kunt u het systeem uitproberen.

Meer informatie ›

Onze gebruikers

Onze gebruikers zijn advocaten bij grote en kleine kantoren, bedrijfsjuristen en medewerkers en studenten in het hoger onderwijs. Voor elke gebruiker biedt Legal Intelligence een persoonlijke zoekomgeving.

Meer informatie ›

Met Legal Intelligence krijgt u met een eenvoudige zoekactie toegang tot alle relevante juridische bronnen.

Tax Intelligence Nieuws

18-04-2016
Volledig Klimaatneutraal
Legal Intelligence was ook in 2015 een volledig klimaatneutrale organisatie! Opnieuw heeft de Climate Neutral Group onze CO2 voetafdruk in kaart gebracht en compenseren wij onze resterende uitstoot met een speciaal Windproject in India. Elk jaar evalueren wij onze interne en externe bedrijfsprocessen om te kijken hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen nog verder kunnen doorvoeren. Daarnaast werken wij uitsluitend met groene datacenters bij onze leverancier Sentia.
23-03-2016
Ons Security Statement 2016 is binnen!
ComSec, een IT Security adviesbureau waar Legal Intelligence al jaren mee samenwerkt heeft vastgesteld dat de beveiliging van Legal Intelligence voldoet aan de meest recente eisen en kaders. ComSec heeft verschillende tests uitgevoerd voordat zij dit statement hebben afgegeven. Lees hier meer en bekijk het statement.
21-03-2016
Succesvolle Public Intelligence klantendag
Succesvolle Public Intelligence Klantendag bij de Rechtbank in Utrecht achter de rug! Interessante presentaties en een mooi netwerk event voor onze publieke klanten! Tot volgend jaar! Bekijk impressie
21-03-2016
Nieuw: Advocatie magazine
Legal Intelligence in nieuw magazine Advocatie! Bekijk hier!
15-03-2016
Legal Intelligence Klantendag
De Legal Intelligence klantendag heeft opnieuw plaatsgevonden bij het ABN AMRO World Tennis Tournament. Met 70 klanten zijn wij naar dit geweldige event geweest met spannende partijen!
Meer nieuws ›