Abonnementen /

Abonnementen

Een abonnement op Tax Intelligence wordt afgesloten door uw kantoor of bedrijf. Het abonnement op Tax Intelligence omvat alle openbare bronnen en de functies waarmee u informatie optimaal kunt zoeken en beheren (zoals attenderingen per e-mail, dossiers, parlementaire geschiedenis en het toevoegen van eigen documenten).

Prijzen

De prijs voor een abonnement op Tax Intelligence wordt bepaald op basis van het aantal fiscalisten. Onze account managers kunnen u desgewenst nader informeren. Bovendien kunnen zij u uitleggen hoe u de totale kosten van uw informatievoorziening bepaalt./vc_column_text]

Naast de kosten van onze zoekmachine, inclusief toegang tot een groot aantal openbare bronnen, zijn er kosten voor uitgeverspublicaties. Neem contact met ons op viasales@legalintelligence.com of 010 28 00 522.

Voorbeelden

De prijs voor een abonnement op Tax Intelligence wordt vastgesteld op basis van het aantal fiscalisten bij uw organisatie./vc_column_text]

  • Een accountantskantoor met 9 fiscalisten betaalt abonnementskosten voor Tax Intelligence voor 9 gebruikers. Ondersteunend personeel (secretariaat, student-stagiairs) krijgt in beginsel een kosteloos account.
  • Een bedrijf met een fiscale afdeling waar 7 fiscalisten werken, betaalt in beginsel voor 7 gebruikers. Overige accounts bij deze afdeling zijn meestal kosteloos.

Naast de kosten voor Tax Intelligence brengen uitgevers kosten in rekening voor de uitgaven die worden ontsloten via het systeem. U bepaalt zelf welke uitgaven ontsloten moeten worden en houdt op die manier controle over de kosten.


Offerte


Binnen Legal Intelligence is standaard een groot aantal openbare bronnen beschikbaar. Voor publicaties van uitgevers worden extra kosten in rekening gebracht. Samen met uitgevers kunnen wij u voorzien van een maatwerkofferte. Wij stellen deze op in nader overleg met u.