Basenet

Knowhow vanuit Basenet doorzoekbaar maken binnen Legal Intelligence  
Alle Koppelingen

Wat is Basenet

Basenet is een online Document Management Systemen (DMS) systeem dat o.a. voorziet in dossier-, urenadministratie- en e-mailfunctionaliteit. Basenet kan uitgebreid worden met een extra module dat voorziet in het organiseren van know-how. Met deze module kan de KnowHow op eenvoudige wijze doorzoekbaar gemaakt worden in Legal Intelligence. Met andere woorden, Legal Intelligence koppelt met Basenet om gemarkeerde KnowHow documenten op een eenvoudig wijze vindbaar te maken binnen Legal Intelligence door deze te indexeren met de juridische thesaurus. Het aanvullende doorzoekbaar maken van KnowHow uit Basenet biedt een groot voordeel: de vindbaarheid van eigen KnowHow wordt sterk verbeterd door de op juridisch domein toegesneden zoektechnologie terwijl het aantal zoekingangen wordt beperkt. Dit biedt eenvoud.
De als KnowHow gemarkeerde documenten kunnen doorzocht worden. Wordt er bijvoorbeeld gezocht op ‘privacy dan wordt de interne KnowHow alsook de publieke content als de commerciële content doorzocht. Als er voor de zoekterm resultaten gevonden worden dan laat Legal Intelligence dit zien via de filteroptie Kennis onder de naam van uw kantoor.

Voordelen

  • Eenvoudig zoeken door uw KnowHow
  • Gemakkelijk dossiers koppelen
  • Eenvoudig schakelen tussen Basenet en Legal Intelligence
  • Gemakkelijk documenten uitwisselen

Hoe werkt het

Legal Intelligence zelf wordt gevoed met diverse openbare en commerciële bronnen die geïndexeerd worden d.m.v. het juridische thesaurus van Legal Intelligence. Op eenzelfde wijze kunnen gebruikers inloggen op de website van Basenet waar o.a. klantdossiers gelezen, bijgewerkt en opgeslagen kunnen worden. De infrastructuur van Legal Intelligence draait een proces dat op regelmatige basis gegevens opvraagt via de Application Programming Interface (API) van Basenet, en daarmee de documenten en meta-data indexeert en doorzoekbaar maakt in Legal Intelligence. Als een Basenet eindgebruiker op een resultaat in Legal Intelligence vindt, dan wordt het betreffende KnowHow document gedownload vanuit Basenet.