De nieuwe website staat live! Dit is er veranderd

Legal Intelligence innoveert continu. Dan hebben we het niet alleen over onze zoekmachine, ook onze website heeft nu een metamorfose ondergaan. Een fris en duidelijk design, een geoptimaliseerde user flow en een verbeterde informatievoorziening. Bovendien is de nieuwe website flexibel waardoor we deze snel en eenvoudig kunnen aanpassen en actualiseren. Wat waren de overwegingen achter dit nieuwe design?En wat is er precies veranderd?

Waarom een nieuwe website? 
Een nieuw en fris design was op z’n zachts gezegd hard nodig. De afbeeldingen en de vormgeving van de oude website waren na jaren van trouwe dienst nu toch ietwat achter gebleven. Ook de gewenste informatie over onze dienst was niet altijd even goed vindbaar, zo begrepen we van onze klanten. Bovendien was de website niet responsive, terwijl het grootste gedeelte van de bezoekers de website vanaf hun mobiele devices bezoekt. Kortom, we gingen aan de slag.

Een flexibel design
Los van bovenstaande vereisten, hadden we zelf ook een nadrukkelijke wens tenaanzien van de nieuwe website. We wilden een site die snel en gemakkelijk mee kan groeien met de ontwikkelingen op het platform van Legal Intelligence. En dat is gelukt. De website kan direct door ons worden aangepast op basis van klantfeedback. Ook zijn nieuwe productpagina’s binnen een handomdraai aangemaakt. Hiermee is ons visitekaartje, want dat is het, weer up-to-date en klaar voor de toekomst.

Dit is nieuw

  • Navigatie: je vindt alle belangrijke pagina’s direct in het hoofdmenu. Dit menu staat altijd in beeld, zodat je makkelijk door de website kunt navigeren.
  • Informatievoorziening: op de abonnementenpagina zie je precies wat de mogelijkheden vanLegal Intelligence zijn. Tevens zijn er productpagina’s waar verder wordt ingegaan op deze functionaliteiten.
  • Persoonlijker: maak kennis met onze medewerkers op de teampagina. Door het toevoegen van foto’s, heb je meteen een beeld bij jouw contactpersoon.
  • Blog: in onze vernieuwde blogomgeving geven we je een kijkje achter de schermen bij LI, houden we je op de hoogte van het nieuws en bieden we verdiepende content ophet gebied van digitalisering en searchtrends binnen legal en tax. 
  • Look and feel:de website is in de basis wit, aangevuld met de LI-kleuren rood en groen. Dit maakt de website overzichtelijker en duidelijker. Daarnaast zijn de illustraties zoveel mogelijk vervangen door foto’s.
  • Inloggen: je kunt nu op elkepagina van de website inloggen. De inlogbutton vind je rechts bovenaan de website.Voor studenten en medewerkers van de Rijksoverheid zijn aparte inlogpagina’s. Je vindt deze pagina’s via de algemene inlogbutton.

Technische hoogstandjes

  • From scratch: de website is volledig opnieuw gebouwd. Daardoor zijn er geen ongebruikte en overbodige pagina’s meer en is informatie sneller en beter vindbaar. 
  • Gemakkelijk te beheren: de website is opgebouwd uit een aantal componenten, waardoor we gemakkelijk nieuwe pagina’s kunnen creëren en wijzigingen kunnen doorvoeren.
  • Flows per gebruikersgroep: medewerkers van advocatenkantoren, studenten of overheidsmedewerkers hebben vaak anderebehoeftes en vragen. Ook maken zij elk gebruik van een andere inlogpagina. Opde nieuwe website krijgt elke groep de voor hen relevante informatie te zien.

Denk mee en deel je feedback
Bij Legal Intelligence doen we zo veel mogelijk samen met onze klanten. Een aantal van hen heeft dus ook meegedacht over dit nieuwe design. We zijn enorm trots op onze klantenkring en zijn dan ook benieuwd naar jouw mening over onze nieuwe website. Laat ons via info@legalintelligence.com weten wat er wellicht nog beter kan. We stellen je input erg op prijs!

De website is mede mogelijk gemaakt door InlineDigital. Bedankt voor de fijne samenwerking en het snelle schakelen!

______________________________________

Benieuwd wat Legal Intelligence voor jouw kantoor kan betekenen? Vraag een gratis proefabonnement aan en ontdek het zelf.

Gratis proefabonnement aanvragen

LinkedIn