Het was een CO2-neutraal jaar

Hoe je het ook wendt of keert, elke organisatie stoot CO2 uit. Gelukkig zijn veel organisaties bezig met de impact die zij hebben op het milieu en zo ook wij, als team van Legal Intelligence. Samen met de Climate Neutral Group hebben we een impact rapportage gemaakt over onze CO2-uitstoot van 2016. Onze voetafdruk bedroeg vorig jaar 63,91 ton CO2.

Na het inzichtelijk maken van de CO2-uitstoot heeft Legal Intelligence er bewust voor gekozen om de impact op het klimaat te compenseren via een windpark in India. De keuze voor een windpark in India is simpel, daar zit al ruim 10 jaar een deel van ons IT team. Door te investeren in dit project dragen wij bij aan de energietransitie van India, en daarmee aan de beperking van de CO2-uitstoot wereldwijd. Naast reductie van CO2 zorgt het project ook voor meer zekerheid van de energievoorziening voor Indiase huishoudens, de verbetering van de infrastructuur en meer werkgelegenheid.

Elk jaar proberen wij onze CO2-uitstoot weer iets verder naar beneden te brengen, zo werken wij als digitale zoekmachine zo min mogelijk met papier, kiezen wij onze leveranciers bewust en reist meer dan de helft van onze medewerkers met het openbaar vervoer.

Ook de verhuizing naar Alphen aan den Rijn werkt uiteraard mee aan het reduceren van onze voetafdruk :).

________________________________

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Legal Intelligence? Houd onze LinkedIn en website in de gaten en mis niks.

LinkedIn