Legal Intelligence maakt kantoorbibliotheek digitaal beschikbaar met lancering LI LIbrary

Legal Intelligence, de content integrator van juridisch Nederland, maakt vandaag de stap naar het nog efficiënter omgaan met research. Met de lancering van de LI LIbrary wordt het mogelijk alle boeken van een kantoorbibliotheek digitaal beschikbaar, toegankelijk en integraal doorzoekbaar te maken op het Legal Intelligence platform. Vanaf vandaag stellen diverse juridische uitgevers hun boeken beschikbaar in deze nieuwe oplossing. Zo kan de advocaat nog sneller en efficiënter zijn research doen.

Legal Intelligence speelt hiermee in op de wens van advocaten om steeds meer digitaal te werken door voor hen relevante juridische publicaties digitaal doorzoekbaar te maken. LI LIbrary is de digitale kantoorbibliotheek die je op elk gewenst moment op kantoor en daarbuiten kunt raadplegen. Met een volledige boekervaring, getoond in PDF format met dezelfde opmaak als de papieren exemplaren inclusief voetnoten en paginanummers. En het platform blijft verder ontwikkelen. 

Boeken in LI LIbrary hebben dezelfde opmaak als de papieren originelen.

Inspelen op toekomstige ontwikkelingen 

Om de toenemende complexiteit van informatie het hoofd te bieden, biedt Legal Intelligence met de LI LIbrary één researchoplossing voor het gehele kantoor. Partners, kennismanagers en advocaten kunnen hun werk nog effectiever uitvoeren. Vanaf nu is het mogelijk om via de bestelmodule direct in de LI LIbrary shop digitaal publicaties van verschillende uitgeverijen te bestellen en direct te gebruiken. Bijna alle uitgevers van klein tot groot zoals Ars Aequi, Instituut voor Bouwrecht, Uitgeverij Paris, Boom uitgevers Den Haag en Wolters Kluwer doen meteen vanaf de lancering mee. 

Legal Intelligence voert continu klantonderzoek uit om het product te blijven optimaliseren en zoekresultaten steeds relevanter te maken. Er wordt nu gewerkt aan het doorontwikkelen van de rankingtool en er wordt onderzoek gedaan naar de citatie-index, wat wordt gebruikt bij het bouwen van een nieuw ranking algoritme. Met deze ontwikkelingen blijft Legal Intelligence de advocaat ondersteunen op de toekomst voorbereid te zijn.

_____________________________

Ook afscheid nemen van uw papieren bibliotheek? Met LI LIbrary worden alle boeken uit de kantoorbibliotheek digitaal beschikbaar, toegankelijk en integraal doorzoekbaar op het Legal Intelligence platform. Voor meer informatie download de factsheet of neem contact op.

Meer informatie

LinkedIn