Over ons

Legal Intelligence is in 2002 opgericht met het doel de informatievoorziening voor juristen te verbeteren. Als gevolg hiervan introduceerden wij in 2004 de eerste, geïntegreerde juridische zoekmachine in Nederland. Sindsdien zijn we trots op onze marktleiders positie binnen de juridische contentintegratie en bieden wij een zoeksysteem dat producten van verschillende uitgevers via één kanaal ontsluit.

 

Onze producten en zoekmachine is in gebruik bij bijna alle advocatenkantoren en bedrijfsjuristen. De afgelopen jaren hebben we onze zoekportalen geoptimaliseerd voor de fiscale markt en de overheidssector (Tax Intelligence en Public Intelligence).

Doordat wij juristen in een oogwenk voorzien van alle relevante bronnen, besparen zij veel tijd en vinden zij sneller de juiste informatie om een zaak, dossier of advies mee te onderbouwen.

Voor een volledig overzicht van de bronnen en uitgaven verwijzen wij u graag naar de pagina over bronnen. Wij zijn dagelijks bezig met het aanvullen van onze bronnen en het werken aan ons product zodat u altijd toegang heeft tot de actuele informatie.

Om deze visie voor altijd te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij het programma van MVO Nederland. Hierbij streven wij als contentintegratie systeem naar een 100% duurzame ICT-oplossing voor onze klanten. Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten een energie- en papierbesparing kunnen realiseren door digitaal alle juridische relevante informatie in één keer te raadplegen in onze online zoekmachine.

 

Wij zetten in op de volgende speerpunten:

  • Stimuleren van kleine (lokale) startende ondernemers met innovatieve en duurzame ideeën.
  • Stimuleren van een duurzaam werkproces in onze hele onderneming en bij onze klanten.
  • Sinds 2016 hebben wij onze CO2 voetafdruk gereduceerd naar 0 en werken wij hiermee CO2 neutraal werken.

Samen met Klimaatcoalitie maken we ons sterk voor klimaat neutraal werken.