Studenten maken gratis gebruik van Legal Intelligence. Klik hier om in te loggen.

Probeer Legal Intelligence

Vul je gegevens in en we nemen contact op om je persoonlijke proefomgeving in te richten. Legal Intelligence proberen is volledig kosteloos. Na twee weken loopt de proefperiode vanzelf af. Je zit nergens aan vast.

Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens voor de levering van de door u afgenomen producten en/of diensten van Legal Intelligence en voor het toesturen van service-informatie hierover. Daarnaast willen we uw gegevens gebruiken om u informatie te sturen over de overige producten en diensten van Legal Intelligence. Als u dit niet wilt, kruis dan het selectievakje hieronder aan of gebruik de afmeldlink in de aan u toegezonden informatie. Voor meer informatie over het privacybeleid van Legal Intelligence, zie het Privacystatement.

Werkzaam bij de Rijksoverheid? Registreer hier. Studenten klik hier.

  • 2 weken gratis en vrijblijvend proberen
  • Eén platform voor al jouw juridische bronnen
  • De relevantste zoekresultaten met content previews
  • Blijf geïnformeerd over relevante thema’s
  • Vertrouwd door 50.000 professionals

Hoe werkt een proefabonnement?

Zodra je een proefabonnement hebt aangevraagd, neemt een van onze accountmanagers zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens richten wij het proefaccount voor je in. Gedurende de proefperiode van twee weken maakt jouw hele kantoor of bedrijf kosteloos en vrijblijvend gebruik van Legal Intelligence. Wat biedt het proefabonnement? Legal Intelligence biedt standaard toegang tot de belangrijkste openbare bronnen, zoals wet- en regelgeving, kamerstukken, rechtspraak en documenten van toezichthouders. Wil je tijdens de proefperiode toegang tot bronnen van juridische uitgevers? Dan kan. Je krijgt op verzoek zonder extra kosten toegang tot een ruime selectie van tijdschriften en naslagwerken.

Beter zoeken. Zeker weten.

Onze juridische zoekmachine biedt toegang tot de meest complete database met juridische bronnen. Je doorzoekt in een handomdraai openbare bronnen zoals Rechtspraak.nl, maar ook de publicaties uit je abonnement(en) bij juridische uitgevers, zoals Wolters Kluwer, SDU en Boom. Het is tevens mogelijk om eigen Knowhow en boeken uit je fysieke bibliotheek in Legal Intelligence te ontsluiten.