Legal Intelligence roadmap 2019 – eerste helft 2020

Legal Intelligence blijft in 2020 verder optimaliseren, maar dit doen we niet zonder eerst terug te kijken op een succesvol 2019. In de onderstaande roadmap vind je een overzicht van alle ontwikkelingen die we in 2019 hebben doorgevoerd en alle verbeteringen en vernieuwingen met betrekking tot onze zoektechnologie die we in de eerste helft van 2020 gaan ontwikkelen.

2019: Lancering LI LIbrary

Het hoogtepunt van 2019 was de lancering van LI LIbrary en de LI LIbrary shop. Naast alle verbeteringen en optimalisaties, hebben we een mooi product kunnen toevoegen aan het Legal Intelligence platform. Ook ons helpcentrum is een goede toevoeging aan LI, enerzijds om veelgestelde vragen te beantwoorden, maar ook als middel om feedback te ontvangen. 

2020: Focus op onze zoektechnologie

In de eerste helft van 2020 gaan we op verschillende manieren focussen op het verbeteren van de search. De eerste verbetering staat al online: de zoeksuggesties. Wanneer je een zoekwoord intypt, wordt deze automatisch aangevuld en onderverdeeld in zes categorieën. Ook kun je zoekwoorden nu inzetten als filter. Ook de ranking en groepering van zoekwoorden maakt een optimalisatieslag.

De enige vernieuwing die niet direct met zoeken in verband kan worden gebracht, is de lancering van de LI Catalogus. Met onze catalogus functionaliteit beheer je op één platform je online én papieren kantoorbibliotheek. Zo digitaliseer je je bibliotheek stap voor stap, zonder het overzicht te verliezen.

En de tweede helft van 2020? 

De tweede helft van 2020 gaan we zeker niet stilzitten; we blijven verbetersuggesties doorvoeren, onze zoektechnologie optimaliseren en nieuwe producten ontwikkelen. Graag vertellen we je daar halverwege dit jaar meer over in een nieuwe roadmap!

Benieuwd wat Legal Intelligence voor jou kan betekenen? Vraag een proefabonnement aan en probeer Legal Intelligence twee weken gratis.

De tweede helft van 2020 gaan we zeker niet stilzitten; we blijven verbetersuggesties doorvoeren, onze zoektechnologie optimaliseren en nieuwe producten ontwikkelen. Graag vertellen we je daar halverwege dit jaar meer over in een nieuwe roadmap!

Nieuwsgierig geworden naar Legal Intelligence? Probeer het nu gratis en krijg twee weken lang toegang tot de belangrijkste openbare bronnen.

Gratis proefabonnement aanvragen

____________________________________

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Legal Intelligence en volg het laatste nieuws over digitalisering in de juridische wereld op onze LinkedIn.



LinkedIn